Leveransvillkor


Gäller från 05.06.2018

 

Avbeställning av ordern

Du kan avbryta din beställning innan den skickas av förfylld Avbokningsformulär.

 

Webbutik

BlingFactory är webbutik från Ka-Mu Oy (FO-nummer 0478028-6) och säljer produkter till privatpersoner och företag i Finland och inom EU. Produkternas pris inkluderar mervärdesskatt. Vi förbehåller oss rätten att justera priser och leveranskostnader. Skatteavbrottet visas i kundvagnen och på orderbekräftelse.

 

Leverans och kostnader

Våra förpacknings- och leveransavgifter beror på den valda leveransmetoden och lägger automatiskt till i totalsumman. Leveranskostnaderna kommer att anges när du har valt en betalnings- och leveransmetod. Vi levererar order som registrerat eller oregistrerat mail, av vilket registrerat mail kan spåras med en spårningskod.

Vi skickar din beställning så snart som möjligt, vanligtvis inom en dag efter att vi fått beställningen.

 

Leveranstid

Våra vanliga leveranstider inom Finland är 1-4 arbetsdagar, och utanför Finland är de ungefär en vecka från beställningen beroende på beställnings- och leveransmetod.

Om produkten är slut i lager, kontakta oss via telefon (Jari Tuukkanen: +358 40 5356890) eller email (info@blingfactory.fi). Leveranstid för out-of-stock produkter är vanligtvis ca 2 veckor.

 

Returpolicy

Kundanpassade produkter har inga ersättningsrättigheter.

Du har en rättslig rätt enligt Finlands konsumentskyddslag att byta ut produkter eller returnera din beställning eller del av den inom 14 dagar efter mottagandet av ordern. Returret gäller endast för oanvända, återförsäljbara produkter. Om beställningen har skadats under leveransen måste ett klagomål lämnas in direkt till transportföretaget. Innan du lämnar en beställning, kontakta oss antingen via telefon (Sami Tarvainen: 040 5356890) eller email (info@blingfactory.fi).

Fraktkostnader för ersättning / retur av produkten kommer att betalas av kunden.

Om den returnerade produkten har använts i strid med köparens skyldighet enligt lagen, är det rätten för företaget att återvinna värdet upp till produktens fulla pris inklusive returkostnader.

 

Instruktioner för att returnera en produkt:

1. Vänligen fyll i avbeställningsformuläret här.

2. Retur produkten inom 14 dagar till:

Ka-Mu Oy

Taka-Wetkantie 3

43500 Karstula

 

Beställning

Produkterna beställer du i nätbutiken genom att du plockar dem i din kundkorg och betalar kundkorgens innehåll på kassan. All information om kunden behandlas konfidentiellt. De uppgifter som vi begär i samband med beställningen används enbart för att leverera beställningen eller reda upp oklarheter i den. När du beställer från e-butiken förutsätter vi att du har bekantat dig med och godtagit leveransvillkoren som gäller vid ifrågavarande tidpunkt.

 

Betalning

Betaltjänsten erbjuds av Maksuturva Group Ab (FO-nr 2121703-0) i samarbete med bankerna och kreditinstituten. Betaltjänsten kräver varken extra avgifter eller registrering från användarens sida. Maksuturva Group är ett betalningsinstitut och en betaltjänstleverantör som lyder under Finansinspektionen. All dataöverföring och penningtrafik är SSL-skyddad, vilket betyder att ingen utomstående kan se dina uppgifter. Betalningsmottagaren är Maksuturva Group Ab.

 

Betalsätt

Privatkunder kan betala ordern via Klarna, nätbank med stöd av Paytrail Oyj, Paypal eller med kreditkort som stöds av Paytrail Oyj. Vi föredrar Paypal på grund av dess enkelhet. Vi kan också leverera beställningen som porto, i så fall kommer beställningen att betalas när den hämtas från posttjänsten.

 

Betalningsleverantör

Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.

 

Paytrail Plc

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Phone: +358 207 181 830

Business ID 2122839-7

 

Ansvarsfrihet

Även om Ka-Mu Oy strävar efter att erbjuda bästa möjliga kvalitetstjänster och produkter är företaget inte ansvarigt för skador som orsakas av användningen av sina tjänster och produkter. Kunden anpassar fordonet på egen risk och ansvarar därför för skada eller kostnader som härrör från denna eller någon följd därav.